Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α.) | Ορλιακλής Βασίλειος & ΣΙΑ ΕΕ
 
 
 
 
Β.ΟΡΛΙΑΚΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
 
Τηλ. Επικοινωνίας: +302106129316
 
Παναγούλη 7 151 26 Μαρούσι
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θεατρικά Εργαστήρια - ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α. - Β.Ορλιακλής & ΣΙΑ ΕΕ στο Μαρούσι

 
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Γιώργος Παπαπαύλου
Έναρξη μαθημάτων 7 Σεπτεμβρίου. και κάθε Τετάρτη
Κόστος Συμμετοχής: 70 ευρώ (μηνιαίως)
 
 
To KΕ.ΨΥ.Π.Α διοργανώνει έναν κύκλο θεατρικών μαθημάτων υπό την καθοδήγηση/διδασκαλία του ηθοποιού Γιώργου Παπαπαύλου. Στόχος των μαθημάτων είναι να δώσει την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί –ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος-να γνωρίσει εκ των έσω την τέχνη του θεάτρου.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια και ασκήσεις ! Το θεατρικό παιχνίδι μπορεί να γίνει ένα ασφαλές μέσον ώστε να μπορέσει κάποιος να βιώσει συναισθήματα , να εκφραστεί χωρίς περιορισμούς και λογοκρισία, να καλλιεργήσει την φαντασία του , να απελευθερώσει τα εκφραστικά του μέσα και να ανακαλύψει τη χαρά της συνεργασίας και του μοιράσματος, άρα τη χαρά της συνύπαρξης. Όλοι μας χρειαζόμαστε ένα χόμπι, κάτι που θα γεμίσει ευχάριστα το χρόνο μας ώστε να κυλάει πιο ευχάριστα η καθημερινότητα μας!

Το θέατρο είναι ιδανικός τόπος συνάντησης, συγκίνησης, παιχνιδιού, επαφής με τον εαυτό μας και τους άλλους! Θεατρικό παιχνίδι, υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, ασκήσεις επικοινωνίας, συνεργασίας, ομαδικότητας, απελευθέρωσης εκφραστικών μέσων, θα είναι τα εργαλεία μας για να ανακαλύψουμε το μαγικό κόσμο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Στο τέλος της χρόνιας όποιοι από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό, σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας."
 
 
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ - Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α.) | Ορλιακλής Βασίλειος & ΣΙΑ ΕΕ
 
 
 
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ - Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α.) | Ορλιακλής Βασίλειος & ΣΙΑ ΕΕ
 
 
 
 
 
 
 
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
 
ΣΩΜΑ: Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
 
Ο ΕΑΥΤΟΣ, ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
 
Η ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
 
Η ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
 
...Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
 
ΤΟ ΤΡΙΦΩΝΟ ΘΥΜΑ-ΘΥΤΗΣ-ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ
 
ΠΕΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..